Найєм вважає слова Януковича не погрозою, а промахом прес-служби

21 Грудня 2011
19487
21 Грудня 2011
13:56

Найєм вважає слова Януковича не погрозою, а промахом прес-служби

19487
Найєм вважає слова Януковича не погрозою, а промахом прес-служби

Журналіст «Української правди» Мустафа Найєм не вважає погрозою слова президента Віктора Януковича «Я вам не заздрю». Про це він повідомив у коментарі «Детектор медіа».

 

Сьогодні, 21 грудня, під час підсумкової прес-конференції Віктора Януковича Мустафа Найєм запитав Януковича по те, чому життя президента, на відміну від інших громадян, покращується. Адже він має змогу орендувати дорогий вертоліт та розбудовувати Межигір'я через компанії, які контролює його син.

 

У відповідь Віктор Янукович сказав, що має дуже мало часу для насолоди: «Учора, наприклад, я близько третьої годин ночі приїхав додому, і сьогодні встав о шостій ранку. Позавчора було дещо раніше Тому про яке солодке життя ви говорите, я не знаю, і обговорюєте тему моєї родини. Я вам хочу сказати, що я вам не заздрю». А після цього він додав: «Ми з вами один одного добре знаємо й розуміємо... Інше додумаєте самі».

 

У коментарі «Детектор медіа» Мустафа Найєм назвав таку відповідь невдалим кроком прес-служби президента: «Якщо іронізувати, то невідомо, що гірше: щоб він мені заздрив чи не заздрив. З того, що я знаю, коли комусь заздрять, це дуже погано для них закінчується. Я розцінюю його слова, як промах прес-служби. Оскільки вони могли підготувати відповіді на запитання про Межигір'я, вертоліт, але не зробили цього».

 

Він запевнив, що не розцінює ці слова як погрозу: «Це, можливо, якась обмовка за Фрейдом. Головне, щоб це не стало вказівкою до людей з його оточення, які на сьогодні вважаються його прихильниками».

 

 

 «Детектор медіа»

Фото Павла Довганя

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19487
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
людмила
4501 дн. тому
"Единственный журналист -патриот", как раз таки наоборот, продажный журналист, который пляшет под дудку БЮТа
Володимир
4501 дн. тому
БРАВІСССССССССССССІМО, МУСТАФА! чивокуня СПІЙМАВСЯ НА ГАК!
Кернес
4501 дн. тому
Это проблемы прикольного образования. Он хотел сказать: жизнь у меня нелегкая, сплю по три часа и вы мне не завидуйте, ведь я вам не завидую. А получилось очень смешно)))))))
Татьяна
4501 дн. тому
Стыдно было смотреть как президент страны не может ответить на свой вопрос. А если ему наслаждаться некогда.тогда ему зачем сколько. Молодец Мустафа. Настоящий пример для всех журналистов. Единственный журналист -патриот
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду