Конкурс «Срібне перо – 2011» визначив переможців

21 Грудня 2011
1013
21 Грудня 2011
10:25

Конкурс «Срібне перо – 2011» визначив переможців

1013
З 15 по 17 грудня в м. Судак відбулись підсумки десятого міжнародного творчого конкурсу журналістських робіт «Срібне перо-2011».
Конкурс «Срібне перо – 2011» визначив переможців

Організаторами конкурсу цього року виступили: Національна спілка журналістів України, Кримська республіканська організація НСЖУ, Республіканський комітет з інформації АР Крим, Кримський прес-клуб та ТОК «Судак».

 

500 журналістських робіт всіх видів ЗМІ з України, Росії, Білорусі, Азербайджану, Казахстану, Німеччини, США, що надійшли на розсуд журі, підтвердили міжнародний статус конкурсу та його унікальність.

 

Майстерність своїх колег оцінювали визнані професіонали: Володимир Різун - директор інституту журналістики Київського Національного університету ім. Т.Шевченка; Людмила Мех - президент Благодійного фонду «Журналістська ініціатива»; Ігор Латишевський - телерадіокомпанія «Ера» та ін.

 

В підсумкові дні, в м. Судак, на передодні 1800-річча міста, учасники та переможці конкурсу
- взяли участь у прес-конференції мера м. Судак Володимира Сєрова та народного депутата України Бориса Дейча;

- обговорили перебіг подій конкурсу з оргкомітетом: головою Національної спілки журналістів України Ігорем Лубченком, головою КРО НСЖУ Людмилою Хорошиловою, головою Республіканського комітету АРК з інформації Вадимом Волченко;

- дискутували на круглому столі «Кримські пріоритети: формування позитивного іміджу Криму» із Вадимом Волченко та представниками Міністерства курортів і туризму Криму, Судака, Алушти, Ялти.

 


Голова Ради міністрів Криму Анатолій Могильова привітав учасників та переможців: «У сучасному суспільстві саме ЗМІ значною мірою впливають на формування громадської думки. Саме цей вплив передбачає велику відповідальність журналістів перед суспільством ». Крім того, пан Могильов зазначив, що в конкурсі взяли участь люди, об'єднані не тільки професією, а й загальними цілями: «Переконаний, що цей унікальний проект, який сьогодні знайшов друге дихання, сприяє не тільки підтримці і розвитку по-справжньому якісної журналістики, а й формуванню іміджу Криму як регіону зі сприятливою інтелектуальної творчої середовищем».

 

Нагородження пройшло в десяти номінаціях, серед яких: «Метр», «Нові імена», «Краща телепрограма року", "Журналістська майстерність» та інші. Крім основних номінацій організатори конкурсу заснували 5 спец призів та особливу номінацію - «Кримські пріоритети».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
«Детектор медіа» за інформацією Республіканського інформаційного центру «Крим»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1013
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду