На 5-му стартував кулінарний проект Світлани Островської

20 Грудня 2011
14677
20 Грудня 2011
18:39

На 5-му стартував кулінарний проект Світлани Островської

14677
І взяв частку, нижчу за середню
На 5-му стартував кулінарний проект Світлани Островської

18 грудня на 5-му каналі стартував кулінарний проект «Світська кухня». Ведуча шоу - перший головний редактор журналу «Cosmopolitan-Украина» Світлана Островська.

 

Програма надалі виходитиме щонеділі о 14:20.

 

Як розповіла «Детектор медіа» пані Островська, виробник проекту - видавничий дім International Media. Наразі вже відзнято п'ять програм.

 

За форматом, у студії з ведучою готують політики. Слоган програми - «Хто як готує - той так і керує».

 

Пані Островська вважає, що її проект дозволить побачити політиків у незвичному амплуа. «Ми звикли бачити політиків у шоу Савіка Шустера та Євгена Кисельова. А на кухні вони перетворюються на нормальних людей. Наприклад, у нас був Червоненко, і він сказав, що має дві руки, й обидві - ліві. Цим він дав зрозуміти, що місце жінки - на кухні, а чоловіка - незрозуміло де. А в той же час прийшов Олександр Мороз і каже: коли мають прийти гості, чоловік має йти на кухню, а жінка - приймати ванну. Він не підпускав мене до приготування, сам зробив вареники, відбив м'ясо» - наголосила вона.

 

Прем'єра «Світської кухні» 18 грудня мала рейтинг 0,18%, частку 0,76% за вибіркою «Вся Україна», аудиторія 18+ (тут і далі наведено попередні дані overnight компанії GfK Ukraine).

 

За вибіркою «50 тис.+» показники вищі - рейтинг 0,19%, частка 0,84%.

 

Ці показники є нижчими за середні телеканалу, а також не перевищили середніх показників недільного слоту.

 

Проект вийшов у неділю о 14:20. У грудні о цій порі по неділях транслювалися програми «Тема тижня», «Гра долі». Середня частка слоту в грудні - 0,83% за «Всією Україною» та 0,97% за «50 тис.+».

 

Минулого тижня (12-18 грудня) середня частка 5-го каналу становила 1,26% за «Всією Україною» та 1,5% за «50 тис.+».

 

Розрахунок показників здійснений для населення віком 18+, вибірки «Вся Україна», «50 тис.+». Дані надані компанією Gfk Ukraine. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії Gfk.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14677
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Оля
4602 дн. тому
Ведуча, - Світлана Островська, - просто жахлива! Хамовита, невихована, неприємна ані зовні, ані манерою ведіння програми.
iyliia
4632 дн. тому
Декілька хвилин назад випадково подивилася передачу Світлани Островської. Героїня передачі - прекрасна бізнес-вумен , справжня авто-леді. Хочу сказати, що героїня сьогоднішньої передачі набагато привабливіше виглядала. Намагалася щось цікаве розповісти. Та - на півслові ведуча переривала . Дуже жаль, що так непрофесійно вела передачу, так і не давши закінчити ні однієї фрази. Хотілося зателефонувати і сказати : " Пані Світлано, не перебивайте свою гостю на кожній фразі". Ведуча - на своєму острові, гостя - на своєму. Не склеїлося в одну цілістну передачу. Вибачте, але це так.
Олексій Мазур, Дніпропетовськ
4665 дн. тому
Повна фігня. Класичний варіант - "пережуване не смачне". Нічого нового, оригіналного. Все по-єнакієвському тупо, глупо. Огидно дивитися. Сама срість. вбогість. Морок. Блювота.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду