Києво-Печерський заповідник запустив інтерактивну версію сайту

20 Грудня 2011
10702
20 Грудня 2011
17:35

Києво-Печерський заповідник запустив інтерактивну версію сайту

10702
Києво-Печерський заповідник запустив інтерактивну версію сайту

Національний Києво-Печерський історико-культурний заповідник запустив інтерактивну версію свого сайту. Про це повідомила прес-служба заповідника.

 

Як зазначається, нову редакцію сайту заповідника створено з урахуванням передових інноваційних технологій: «Веб-ресурс вийшов на один рівень із сайтами таких відомих музеїв, як Ермітаж, Третьяковська галерея та не поступається за якістю та повнотою інформації європейським музейним інтернет-ресурсам», - розповідає генеральний директор Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника Марина Громова.

 

Відтепер кожен користувач інтернету зможе познайомитись із архітектурою та історією Києво-Печерської лаври, відвідавши віртуальний тур на сайті. Крім того, на ресурсі постійно оновлюватиметься інформація про наукові та культурно-просвітницькі проекти заповідника, як в Україні, так і за кордоном.

 

За словами начальника науково-дослідного відділу мультимедіа та комунікацій заповідника Тетяни Можаровської, яка разом із колегами займалася розробкою нової версії, з 1998 року це вже п'ята редакція веб-сайту. Нова версія доповнена чотирма унікальними інтерактивними картами (розділ сайту «Екскурстур»): перша відображає пам'ятки архітектури Києво-Печерської лаври, дві наступних присвячені історії дальніх та ближніх печер, четверта допомагає зорієнтуватися в розташуванні музеїв, виставок, кафе по території заповідника. Крім того сайт заповідника буде інтегровано із соціальними мережами («Вконтакте», Facebook, Twitter).

 

Сайт заповідника має функцію швидкого пошуку інформації, можливість перекладу на 32 іноземні мови та зворотного зв'язку.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10702
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду