На київському вокзалі пограбували редактора відомої газети

16 Грудня 2011
7187
16 Грудня 2011
11:57

На київському вокзалі пограбували редактора відомої газети

7187
На київському вокзалі пограбували редактора відомої газети

На Київському центральному залізничному вокзалі пограбували головного редактора однієї з центральних газет, повідомляє «Українська правда» із посиланням на газету «Факти».

 

Злочин було скоєно вдень. Як розповіла виданню начальник сектору зі зв'язків з громадськістю міліції Південно-Західної залізниці Наталя Мельник, 52-річний головний редактор однієї з відомих газет стояв на платформі біля першого шляху, коли до нього підійшла дівчина.

 

Попросивши купити їй вина, вона почала вести чоловіка в бік господарського двору. Весь цей час дівчина «заговорювала редактору зуби, пропонуючи познайомитися», пишуть «Факти».

 

Раптово до журналіста підбіг ззаду невідомий чоловік і, схопивши за шию, повалив на землю. Після цього парочка обшукала жертву і забрала близько трьох тисяч гривень, а також дорогий мобільний телефон.

 

Потерпілий звернувся до міліції лише через чотири дні, але правоохоронцям вдалося затримати грабіжників «буквально за пару годин», каже прес-служба.

 

Злодіями виявилися 22-річний житель Хмельницької області та 17-річна киянка. Раніше обидва вже були судимі за грабіж і крадіжку.

 

Міліціонери знайшли також викрадений у редактора мобільний телефон, який встигли вже кілька разів перепродати.

 

Проти бандитів порушено кримінальну справу, вони можуть отримати до шести років позбавлення волі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7187
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
grek zorba
4521 дн. тому
Надо было девку прямо на платформе отредактировать. Мол, сначала редактирование, а потом вино.
SamTakyj
4521 дн. тому
4 дня раздумывал, что лучше: скандал с женой (повелся на молодуху) или надежда на возврат мобилы. Потом жаба подсказала вариант...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду