Say.TV дасть змогу відправляти відеоповідомлення і відеокоментарі

13 Грудня 2011
11108
13 Грудня 2011
18:05

Say.TV дасть змогу відправляти відеоповідомлення і відеокоментарі

11108
Say.TV дасть змогу відправляти відеоповідомлення і відеокоментарі

Персональна сторінку в «телевізійній соціальній мережі» Say.TV буде чимось схожа на сторінку Facebook. Однак кардинально відрізнятиметься тим, що користувачі матимуть змогу створити відеоаватарку, відправляти відеоповідомлення та залишати відеокоментар. Про це на презентації проекту в Інституті журналістики КНУ ім. Т.Шевченка 13 грудня розповів представник Say.TV, колишній головний продюсер Національної телекомпанії України Олексій Семенов.

 

Пан Семенов розповів про структуру сайту, хоча подробиці технології Say.TV не розкрив, оскільки про це обіцяють повідомити на презентації для ЗМІ 21 грудня.

 

За його словами, на головній сторінці сайту буде перелік програм,які можна буде подивитися, короткі відомості про теми та відеозаписи зі зверненням ведучих до відвідувачів. Розраховується, що користувачі на них будуть відповідати. Також на головній сторінці можна буде відмітити «лайками» людей, які нещодавно були в ефірі. Там же буде фото різних користувачів, музика та відеоблоги.

 

Особливістю сайту є те, що на сторінці кожного користувача будуть розділи «Хочу в ефір» (режисери матимуть змогу впустити в ефір охочих, які їм підходять), «Проекти» (щось схоже на групи «ВКонтакте»), «Ексклюзив» (масштабні та найпопулярніші проекти, які переміщаються з розділу «Проекти»), «ТВ Шоу» (програми з різних країн).

 

Режисери, вирішуючи, кого випускати в ефір партнерських телепрограм, братимуть до уваги «Рейтинг довіри», який для різних програм буде формуватись за різним принципом (наприклад, за кількістю друзів чи часом реєстрації на сайті).

 

За словами пана Семенова, Say.TV співпрацюватиме не лише з телеканалами, а й з радіостанціями, такими як «Русское радио» і Kiss FM. Також передбачається співпраця і з регіональними каналами.

 

Нагадаємо, «телевізійна соціальна мережа» Say.TV розпочне роботу 1 січня.

 

Надія Якубець, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11108
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
111
4521 дн. тому
туз, кнопка "хочу в ефір" даватиме змогу виводити користувача в ефір, а не просто додавати відео до телепрограми
туз
4522 дн. тому
і шо тут нового? той же самий YouTube. там все те саме можна робити, тільки інтерфейс відрізняється. розділ «Хочу в ефір» - це по суті інбокс адміністратора каналу на YouTube, який може додати це відео до свого каналу чи ні. розділ «Проекти» - це сторінки користувачів. на YouTube там можна залишати коментарі, ставити рейтинги і т.д. - тобто щось схоже на групи «ВКонтакте»! «Ексклюзив» - це рекомендовані відео. і т.д. і т.п. ШО ТУТ НОВОГО??? Той же самий велосипед!
джокер
4522 дн. тому
круто однако начали.С видео передачей и впервые в Украине..
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду