Закритий проект Шустера на РБК-ТВ отримав антикорупційну премію

13 Грудня 2011
9466
13 Грудня 2011
15:46

Закритий проект Шустера на РБК-ТВ отримав антикорупційну премію

9466
Закритий проект Шустера на РБК-ТВ отримав антикорупційну премію

Програма Савіка Шустера на російському телеканалі РБК-ТВ визнана кращою на всеросійському конкурсі телевізійних фільмів і програм «ЗМІ проти корупції» в категорії ток-шоу. Про це повідомляє прес-служба «Савік Шустер студіо».

 

Конкурс проводиться щороку за підтримки Федерального агентства з друку і масових комунікацій Росії.

 

Диплом лауреата вручив голова Комісії Державної Думи Федерального Зібрання РФ щодо законодавчого забезпечення протидії корупції Олексій Волков.



Як повідомляла «Детектор медіа», Савік Шустер погодився взяти участь у громадському проекті телеканалу РБК-ТВ про відносини бізнесу і влади в сучасній Росії. Програма виходила у прямому ефірі щонеділі о 17.45 за московським часом.

 

В ефір вийшло лише дві програми - 6 і 13 листопада, після чого проект був закритий.

 

Керівництво телеканалу РБК пояснює причину закриття проекту «невисокими рейтингами програми, а також небажанням багатьох політиків, зокрема, членів партії "Єдина Росія", брати участь в дискусіях». Крім того, керівництво каналу визнало проект надто дорогим. На телеканалі не виключають, що продовжать співпрацювати з Савіком Шустером, але вже в іншому проекті.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9466
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду