Янукович: В Україні немає конфліктів на ґрунті прав і свобод людини

10 Грудня 2011
9042
10 Грудня 2011
11:15

Янукович: В Україні немає конфліктів на ґрунті прав і свобод людини

9042
Янукович: В Україні немає конфліктів на ґрунті прав і свобод людини
Президент Віктор Янукович відзначив, що  Україна не має конфліктів на ґрунті прав і свобод людини. Про це він сказав у зверненні з нагоди Міжнародного дня прав людини.
 
«Права і свободи людини є найвищою суспільною цінністю, і ми робимо все для їх неухильного дотримання, залишаючись загальновизнаним регіональним лідером стабільності», - розповів Віктор Янукович. Також він висловив сподівання, що українська влада збереже «систему захисту людських прав і забезпечить гідні умови для кожного громадянина».
 
Як відзначив співголова Харківської правозахисної групи Євген Захаров, нині «позитивних дій органів влади та управління, спрямованих на здійснення українцями своїх прав,  Україні майже не спостерігається, а порушень прав людини та основоположних свобод все більше і більше».
 
Раніше, 2 грудня,  перший заступник держсекретаря США Вільям Бернс сказав, що у США зберігається заклопотаність у зв'язку з недавнім вироком, винесеним в Україні екс-прем'єру Юлії Тимошенко. «Політично мотивовані суди створюють ризик встановлення самоцензури в ЗМІ і не сприяють широкій участі громадян у суспільному житті через побоювання бути переслідуваними», - відзначив дипломат.
 
«Детектор медіа» 
 
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9042
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду