У Шустера й Кисельова говоритимуть про події в Росії

9 Грудня 2011
7959
9 Грудня 2011
18:15

У Шустера й Кисельова говоритимуть про події в Росії

7959
У Шустера й Кисельова говоритимуть про події в Росії

9 грудня в політичному ток-шоу «Шустер live» Першого національного обговорюватимуть такі теми: «Росія: некерована демократія?» та «Тягар пільг». Про це повідомляє прес-служба НТКУ.

 

Гостями ефіру стануть: Олександр Мартиненко, генеральний директор агентства «Інтерфакс-Україна»; Ірина Геращенко, журналіст, народний депутат, НУ-НС; Сергій Тігіпко, віце-прем'єр, міністр соціальної політики в Україні; Людмила Денисова, міністр соціальної політики та праці (2007-2010).

 

У рамках обговорення відбудеться пряме включення з Москви.

 

Проект транслюється о 21:25.

 

Тим часом у «Великій політиці з Євгеном Кисельовим» на «Інтері» обговорюватимуть події в Росії та продаж землі.

 

«Чи стануть події останніх днів початком кінця путінської епохи? Чи можлива "оксамитова" революція у величезній і до недавніх пір нібито такій стабільній Росії? Чи можуть вплинути сьогоднішні події в Москві на ситуацію всередині України і на українсько-російські відносини? І як сприйняли те, що відбувається в Москві, у Європі й Америці?», - йдеться в анонсі. Редакція програми обіцяє інтерв'ю в прямому ефірі з найбільшими міжнародними експертами.

 

У другому тематичному блоці говоритимуть про те, чи стане земля товаром; хто, почому і навіщо збирається скуповувати українські чорноземи; що чекає на тих, хто працює на землі, якщо закон про її продаж буде найближчим часом прийнято.

 

«Велика політика» виходить о 22:30.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7959
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду