Католицький канал EWTN почне мовити в Києві

8 Грудня 2011
8942
8 Грудня 2011
16:09

Католицький канал EWTN почне мовити в Києві

8942
Католицький канал EWTN почне мовити в Києві

8 грудня в Києві розпочне мовлення католицький міжнародний кабельний канал EWTN (Eternal Word Television Network). Про це повідомив о. Павло Вишковський ОМІ, директор Католицького медіацентру, пише «Католицький оглядач».

 

EWTN буде доступний абонентам «Волі» у пакеті «Україна і Світ».

 

«О 19.00 архієпископ Петро Мальчук, після вступної молитви, натисне кнопку на пульті запуску каналу», - йдеться у повідомленні. Запуск приурочено до християнського свята Непорочного Зачаття Пресвятої Діви Марії.

 

Eternal Word Television Network  (Телебачення віковічного слова) - всесвітня християнська телемережа, заснована монахинею Анджелікою Ріццо у 1980 році.

 

EWTN пропонує вибір різножанрових програм, створених у власній студії: документальні проекти, ток-шоу, драматичні, музичні, освітні серіали, конференції, новин, трансляції богослужінь, молодіжні та дитячі програми.

 

Київський EWTN спочатку буде переважно англомовним. Але Католицький медіацентр намагатиметься, щоб вранці та у вечірні години глядачі мав змогу дивитися програми, дубльовані українською, йдеться у повідомленні.

 

Перспектива збільшення обсягу програм українською мовою залежить від кількості волонтерів, які знають англійську мову і зможуть допомагати з перекладами. Телеканал запрошує до участі усіх, хто знає англійську мову і бажав би присвятити кілька годин на тиждень, щоб допомагати в перекладі (в тому числі дистанційно).

 

EWTN шукає також і тих, які мають технічні навички, щоб допомогти з монтажем програм, й осіб, які готові скласти пожертву на утримання самого каналу і на обладнання.

 

Перший місяць (з дати запуску і до 8 січня включно) канал для ознайомлення зможуть бачити всі абоненти компанії «Воля-Кабель». 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8942
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду