У Безулик говоритимуть про економічні перспективи України

8 Грудня 2011
5703
8 Грудня 2011
13:59

У Безулик говоритимуть про економічні перспективи України

5703
У Безулик говоритимуть про економічні перспективи України

8 грудня на 5-му каналі в суспільно-політичному ток-шоу «РесПубліка з Анною Безулик» говоритимуть про економіку України. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У студії дискутуватимуть: Ірина Акімова, перший заступник глави Адміністрації президента України, Віктор Пинзеник, екс-міністр фінансів України, експерти та журналісти.

 

Зокрема, обговорюватимуть такі теми:

 

- «Неможливо, грошей немає»: чому сьогодні знову говорять про загрозу дефолту України? Світова криза чи людський фактор: що стало гальмом українських реформ? Затримка виплат, девальвація гривні, гроші МВФ: де влада шукатиме кошти для утримання держави? Між злиднями і розкошами: як зупинити майнове розшарування українського суспільства?

 

- «Країна затягнених пасків»: за чий рахунок виживатиме в наступному році українська економіка?

 

Початок шоу о 22:00.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5703
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду