Серіал Стогнія на ICTV стартує 16 грудня

7 Грудня 2011
8292
7 Грудня 2011
10:54

Серіал Стогнія на ICTV стартує 16 грудня

8292
Серіал Стогнія на ICTV стартує 16 грудня

Багатосерійна детективна стрічка «Картина крейдою» («Картина мелом») стартує на каналі ICTV 16 грудня. Про це йдеться на сайті телеканалу.

 

Продюсером проекту став Костянтин Стогній. Над стрічкою працювала режисерська група на чолі з Валерієм Ібрагімовим. Нагадаємо, у картині також знялася Лілія Ребрик.

 

Як писала «Детектор медіа», фільм, знятий на реальних подіях, розповідатиме про справжні кримінальні справи, а головні діючі особи - прототипи існуючих працівників МВС. За інформацією прес-служби, стрічка знята без фінансової підтримки держави. Зйомки «Картини крейдою» пройшли в Києві, Бериславі, Керчі та Трускавці.

 

В ефір серіал вийде о 20:10.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8292
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду