Ляшко, Пекун, Гнатюк та інші заспівають пісні Марка Бернеса на Першому національному

2 Грудня 2011
8575
2 Грудня 2011
11:23

Ляшко, Пекун, Гнатюк та інші заспівають пісні Марка Бернеса на Першому національному

8575
Перший національний покаже концерт пам’яті Марка Бернеса
Ляшко, Пекун, Гнатюк та інші заспівають пісні Марка Бернеса на Першому національному

4 грудня о 20.00 на Першому національному відбудеться вечір пам'яті Марка Бернеса «Я розповім вам пісню ...», присвячений 100-річчю від дня народження співака й актора. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Пісні Марка Бернеса «Любимый город», «Тучи над городом встали», «Моя любимая», «Темная ночь», «Журавли», «Шаланды, полные кефали», виконають народна артистка Оксана Пекун, народний артист Анатолій Гнатюк, народний артист Мар'ян Гаденко, вокаліст Михайло Грицкан, народний депутат Олег Ляшко, група «Заклепки».

 

Виступ виконавців доповнять відеокадри кінохроніки 40-х років і фрагменти художніх фільмів «Два товариша», «Винищувачі».

 

Нагадаємо, підготовку концерту пам'яті Марка Бернеса Перший національний анонсував ще в березні цього року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8575
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду