Гостями Княжицького стануть Кравчук і Тягнибок, Безулик – Катеринчук і Коновалюк

1 Грудня 2011
7822
1 Грудня 2011
14:20

Гостями Княжицького стануть Кравчук і Тягнибок, Безулик – Катеринчук і Коновалюк

7822
Гостями Княжицького стануть Кравчук і Тягнибок, Безулик – Катеринчук і Коновалюк

1 грудня у програмі «Вечір з Миколою Княжицьким» говоритимуть на тему: «Хто відповість за смерть 70-річного донецького шахтаря-інваліда Геннадія Конопльова?» Про це та про події 27 листопада в наметовому містечку розкажуть активісти акції протесту донецьких чорнобильців, повідомляє прес-служба ТВі.

 

Крім того, в студії обговорюватимуть такі питання:

 

- Чому не виправдалися сподівання українців, які 20 років тому на референдумі проголосували за незалежність? Як українська влада та олігархи заважають будувати нове демократичне суспільство? Про це - перший президент України Леонід Кравчук.

 

- Про Комітет опору диктатурі, спільний виборчий список опозиції, акції громадського спротиву, а також про те, чи є українська інтелігенція ворогом для деяких його одно партійців? Гість блоку - лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок.

 

- Народний артист СРСР Анатолій Кочерга - про театр «Ла Скала», «Ковент-Гарден», «Метрополітен-Опера» та свою участь у фестивалі джазово-класичної музики «Сходи до неба» у Києві. А також про те, чому «Реве та стогне Дніпр широкий» має стати гімном України.

 

- Організатор театру «Не журись!» та видавець газети «Гульвіса» Юрій Винничук - про свою нову аудіокнигу «Весняні ігри в осінніх садах» - найкращий твір 2005-го року за версією британської ВВС.

 

Також у проекті - свіжі номери від дніпропетровського кабаре «Веселий Песець» та львівського гурту «Люди добрі».

 

Ток-шоу «Вечір з Миколою Княжицьким» - в ефірі о 21:00.

 

У ток-шоу 5-го каналу «РесПубліка з Анною Безулик» будуть говорити про соціальні протести та волю до компромісу.

 

Гостями проекту стануть: Микола Катеринчук, член депутатської фракції Блоку «НУ-НС», лідер Європейської партії України; Валерій Коновалюк, заступник голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді України; Оксана Продан, голова Всеукраїнського об'єднання підприємців малого та середнього бізнесу «Фортеця»; Євген Головаха, заступник директора Інституту соціології НАНУ; Валентина Никитенко, заступник Голови правління Пенсійного фонду України; Андрій Павловський, член комітету ВРУ з питань соціальної політики та праці, міністр праці та соціальної політики в опозиційному уряді; Валерій Калниш, заступник головного редактора газети «Коммерсантъ - Украина»; Сергій Висоцький, спеціальний кореспондент порталу «ЛІГА.net».

 

Програма «РесПубліка з Анною Безулик» виходить о 22:00.

 

«Детектор медіа»

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7822
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду