Олександр Барановський очолив Радіокомітет

1 Грудня 2011
8624
1 Грудня 2011
11:14

Олександр Барановський очолив Радіокомітет

8624
Олександр Барановський очолив Радіокомітет

Головою міжгалузевого об'єднання радіо призначено  Олександра Барановського - виконавчого віце-президента з медіа рекламно-комунікаційної групи «АДВ Україна». Про це повідомляє прес-служба Радіокомітету.

 

Раніше цю посаду обіймав генеральний директор рекламного холдингу Publicis Groupe Олег Попенко.

 

«Я радий можливості взяти активну участь у роботі Радіокомітету з розвитку ринку радіо. На даний момент ця галузь в Україні переживає етап важливих змін, і ми плануємо сфокусувати свої зусилля на тому, щоб зробити ринок більш прозорим, якісно змінити ситуацію з радіовимірюваннями та сформувати репутацію радіо як ефективного рекламного носія», - прокоментував своє призначення Олександр Барановський.

 

Довідка:

Радіокомітет - міжгалузеве об'єднання, до якого входять два найбільших радіохолдинги України - ТАВР і УМХ, три мережеві рекламні агенції (Publicis Groupe, ADV Group, Group M) та керівний партнер - Незалежна асоціація телерадіомовників. Радіокомітет створений наприкінці 2007 року для запуску єдиного галузевого дослідження радіоаудиторії.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8624
Читайте також
16.05.2012 17:15
Мар'яна Закусило
21 997
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду