Розслідування «Знаку оклику» розглянули у Гарварді

26 Листопада 2011
8707
26 Листопада 2011
21:47

Розслідування «Знаку оклику» розглянули у Гарварді

8707
Розслідування «Знаку оклику» розглянули у Гарварді

Український дослідницький інститут Гарвардського університету зацікавили розслідування програми «Знак оклику» каналу ТВі. Зокрема, на одному із семінарів, де йшлося про Юрія Луценка (Yuriy Lutsenko: Ukraine's Overshadowed Political Prisoner), представили два сюжети кореспондента «Знаку оклику» Костянтина Усова («Примусове годування. Справа Юрія Луценка»«Свідок Луценка. Тиск прокуратури») і фільм «Політичні репресії в Україні. Спецрозслідування». Про це повідомляється на сайті Інституту.

 

Показ відбувся 22 листопада в рамках серії заходів Інституту, в яких ішлося, зокрема, про Україну та про держави пострадянського простору. У залі бібліотеки Інституту зібралося кілька десятків людей. Серед присутніх були і студенти, і американські професори політології. 

 

Сюжети і спецвипуск демонструвалися українською. Як з`ясувала «Детектор медіа», організатори семінару самі виявили бажання показати ці розслідування після того, як ознайомилися з ними на YouTube.

 

 

 

 

 

Після показу модератори дискусії зв`язалися з Костянтином Усовим та запропонували йому відповісти на запитання аудиторії. Зокрема, учасники семінару детально цікавилися, якими методами журналіст збирав інформацію і чи дійсно ці матеріали були показані на українському телебаченні. Щонайменше кілька запитань стосувалися місця Юрія Луценка на політичній арені і перспектив його подальшої діяльності у цьому напрямку. 

 

«Детектор медіа»

Постер - http://www.nso.org.ua

 

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8707
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду