Планшетна версія «Автоцентру» виходитиме раз на два тижні

21 Листопада 2011
2164
21 Листопада 2011
13:24

Планшетна версія «Автоцентру» виходитиме раз на два тижні

2164
Планшетна версія «Автоцентру» виходитиме раз на два тижні

Планшетна версія автомобільного видання «Автоцентр» тепер виходитиме один раз на два тижні і міститиме інформацію двох паперових номерів. Про це повідомляє прес-служба медіагрупи «Автоцентр».

 

Таким чином, у кожному оновленому випуску передбачається в два рази більше інформації. Як зазначається, останній «мобілізований» номер, крім друкованого «Автоцентру» № 45 містить інформацію № 46, який надійшов у продаж на цьому тижні.

 

Крім того, розробники створили можливість для користувачів новий сервіс «Поділитися посиланням», а також коментувати статті, у тому числі і за допомогою своїх акаунтів в різних соціальних мережах.

 

Нагадаємо, медіагрупа «Автоцентр» запустила електронну версію для Apple iPad тижневика «Автоцентр» у січні 2011.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2164
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду