Податкова обіцяє сприяти відновленню виходу «Мандрів»

18 Листопада 2011
12170
18 Листопада 2011
17:34

Податкова обіцяє сприяти відновленню виходу «Мандрів»

12170
Податкова обіцяє сприяти відновленню виходу «Мандрів»

Новий керівник Державної податкової інспекції у Святошинському районі Києва Борис Візіров пообіцяв редакції журналу «Мандри» вжити усіх заходів для того, щоб видання відновило вихід. Про це йдеться на сайті журналу.

 

Нагадаємо, раніше журнал «Мандри» заявляв про тиск з боку податкової. За словами головного редактора і директора ТОВ «Якісні рішення» (видавець журналу) Лесі Москаленко, Святошинська ДПІ подала на «Мандри» три позови до суду.

 

Перший - із вимогою арешту майна - суд відхилив. Другий - про арешт рахунків - був задоволений у жовтні. У третьому позові - до «Райффайзен Банку Аваль» - податкова вимагала розкрити банківську таємницю й показати весь рух коштів на рахунках видавництва.  За її словами, податкова виграла суд з «Авалем». Видавництво подало апеляції на рішення про арешт майна і про розкриття інформації щодо руху коштів, однак рахунки вже арештовано.

 

Як повідомляє редакція, нещодавно пан Візіров зустрівся з керівництвом видання і запевнив, що «усі події останніх двох місяців (в тому числі, три суди, два з яких ми програли) не пов'язані з утисканням свободи слова, а також не є намаганнями закрити наше видання». А також «пообіцяв розібратися в ситуації і вжити необхідних заходів, аби ми змогли працювати далі».

 

 «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12170
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду