У Княжицького – Міхнік, Стецьків, Попович, у Безулик – Кужель і Плотніков

17 Листопада 2011
9464
17 Листопада 2011
14:53

У Княжицького – Міхнік, Стецьків, Попович, у Безулик – Кужель і Плотніков

9464
У Княжицького – Міхнік, Стецьків, Попович, у Безулик – Кужель і Плотніков

17 листопада у програмі «Вечір з Миколою Княжицьким» на ТВі говоритимуть з учасниками подій захоплення приміщень пенсійних фондів у Львові та Донецьку, а також з'ясовуватимуть, чому повстали українські чорнобильці та чому донецьке голодування закінчилося у відділі реанімації. Про це повідомляє прес-служба ТВі.

 

Крім того обговорюватимуться такі теми:

 

- Чи має нинішня опозиція чіткий план опору диктатурі в країні? Про це  - Тарас Стецьків, заступник голови фракції НУ-НС, один з польових командирів Майдану.

 

- Як у сучасній Польщі сприймають зміну внутрішнього та зовнішнього курсу української влади? Гість цього блоку - головний редактор польської «Газети Виборчої» Адам Міхнік.

 

- Куди прямують сучасна Україна та її громадяни? Чому українське суспільство перетворюється на співтовариство споживачів та клептоманів? Про це говоритиме доктор філософії Мирослав Попович.

 

- «Три історії Галичини» - документальна стрічка про долі українців, поляків та євреїв, що потрапили у сталеві обійми війни між Гітлером та Сталіним. Про це - автори фільму Ольга Онишко та Сара Фаргат.

 

Також у програмі - свіжі номери від дніпропетровського кабаре «Веселый песецЪ» та львівського фольк-джаз-ска-гурту «Люди добрі».

 

«Вечір з Миколою Княжицьким» виходить о 21.00.

 

У «РесПубліці з Анною Безулик» на 5-му каналі говоритимуть на тему соціальної справедливості по-українськи, а також про таке:

 

- На штурм пенсійних фондів: чи мають право на доплату до пенсій чорнобильці, афганці та діти війни?

 

- Бюджет для голодуючих: що робитиме Кабінет міністрів з розігрітими апетитами народу?

 

- Протести підприємців: заради чого марширують Україною «порожні гаманці»?

 

- «Моральний» податок: чи готові багаті українці поділитися розкошами із бідними?

 

- Осіннє економічне загострення: як встановити довіру між владою і народом?

 

Гостями ток-шоу стануть Олександра Кужель та Олексій Плотніков.

 

«РесПубліка з Анною Безулик» в ефірі о 22:00.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9464
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду