На «Сіті» стартує проект відеощоденників «Сіті блог»

17 Листопада 2011
9720
17 Листопада 2011
11:33

На «Сіті» стартує проект відеощоденників «Сіті блог»

9720
На «Сіті» стартує проект відеощоденників «Сіті блог»

21 листопада в ефірі телеканалу Сіті стартує новий інтерактивний проект власного виробництва «Cіті блог». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Це програма-конкурс, яка «пропонує пізнати багатомільйонний Київ нетривіальним чином - через призму особистих відеощоденників киян - замість звичних традиційних довідників та екскурсій по місту». За умовами, учасники телепроекту можуть зафільмувати на відео різні аспекти свого життя у столиці, при цьому у своєму фільмі вони мають відповісти на запитання «Що Я в цьому місті?» та «Що є Місто для мене?».

 

У першому тижні проекту участь беруть: «столична тусовщиця» Анна Арфєєва (23 роки), фотограф Олексій Аузін (27 років), радіоведучий Semen МС (26 років), менеджер Ернесто (24 роки), хореограф Дарина Суховій (22 роки).

 

Голосування за кожну п'ятірку буде відкрите на сайті телеканалу під час першого ефіру і завершуватиметься у п'ятницю (після останнього ефіру тижня).

 

Щопонеділка за результатами відбору серед п'ятірки учасників визначатиметься один лідер. Наприкінці проекту фіналісти знову з'являються в ефірі. З цього моменту почнеться нове голосування, за результатом якого оголосять переможця проекту. Він отримає звання найкращого киянина та приз від телеканалу.

 

Програма виходитиме у понеділок-п'ятницю о 23.30.

 

Для того, щоб стати учасником реаліті-шоу «Сіті блог», треба зареєструватись за номером телефону 066-553-78-56.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9720
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду