Макіївська фірма за мільйон просуне «Укрпошту» в пошуковиках і соцмережах

15 Листопада 2011
8605
15 Листопада 2011
16:33

Макіївська фірма за мільйон просуне «Укрпошту» в пошуковиках і соцмережах

8605
Макіївська фірма за мільйон просуне «Укрпошту» в пошуковиках і соцмережах

Українське державне підприємство поштового зв'язку «Укрпошта» 1 листопада за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Експертцентр-М» на послуги з просування корпоративного порталу «Укрпошти» вартістю 993 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель», пише сайт «Наші гроші».

 

Фірма-переможець має протягом жовтня-грудня виконати ряд завдань. Серед них реєстрація в каталогах мережі інтернет посилань на сайт «Укрпошти», формування переліку ключових слів для організації відповідних пошукових запитів, організація взаємодії сайту із соціальними мережами, виведення корпоративного порталу «Укрпошти» по ключовим словам у рейтингу пошуку по кожному on-line сервісу в ТОП-3 строком на шість місяців.

 

Також потрібно організувати контекстну пошукову підтримку на сайтах Google, Яндекс, мережах Вконтакте, Facebook.

 

«Укрпошта» ставить завданням досягнути мінімальної кількості переходів на свій портал з Google у розмірі 8 тис. на місяць, а з усіх вказаних пошуковиків та соцмереж - 16 тис. переходів на місяць.

 

За інформацією видання, ТОВ «Експертцентр-М» зареєстровано в Макіївці. Засновниками фірми є Ольга Михалець (Волинська обл.), Наталія Ковальчук (Тернопіль) і Людмила Тондрікова (Київ).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8605
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Юра
4564 дн. тому
Якщо говорити чисто технічно, відкинути корупційну складову, то тут дуже важливий фактор російської мови. При тому що сайт не перекладений на російську - вже сьогодні втрачаються 90% гуглопереходів, бо співвідношення російських до українських запитів як мінімум 10:1 Зробити російську версію сайту це максимум 10% вартості цього SEO-тендера.
Brat
4565 дн. тому
ребята, примите суровую действительность отечественного бизнеса: "Экспертцентр-М" - это контора замглавы "Укрпошты"! знаю не по наслышке, довелось поиметь горький опыт. причем интернетом контора никогда не занималась! И "папа" этого "Эксперта" как раз укрпоштовский зам. т.е. просто взял и в конце года переложил неизрасходованный бюджетный миллион, который меж прочим мы заработали, миллион себе в карман - подарок к новому году. писец, нет слов от наглости и жадности ворюг. причем сумма - колоссальная для продвижения, это все подтвердят! сколько цинизма надо иметь... с собой же не заберет все это в гроб.
1
4565 дн. тому
три шлюхи у кого-то удачно отсо... отсеосили в итоге почта опять расценки поднимет
я
4565 дн. тому
Достаточно зайти на сайт этой фирмы, что-бы оценить всю крутость ее!
nightwanderer
4565 дн. тому
Молодцы, ребятушки!
com
4565 дн. тому
В google она и так на третем месте Обычное отмывание денег
Читатель
4565 дн. тому
Охренеть! да за эти деньги можно всю Укрпошту купить!!! Макеевка жжёт!
Жорик
4565 дн. тому
Хоть просовуй, хоть непросовуй - все равно это дармовое расходование средств. Укрпошта - это такая архаичная контора, что проще изничтожить ее всю и построить новую. Хотя строить в Украине не умеют...
kompra com
4565 дн. тому
Ничего себе расценки! Сеошники улыбаются :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду