NEWSru.ua випустив додаток для iPhone і iPod Touch

14 Листопада 2011
7170
14 Листопада 2011
14:27

NEWSru.ua випустив додаток для iPhone і iPod Touch

7170
NEWSru.ua випустив додаток для iPhone і iPod Touch

Cуспільно-політичний сайт новин NEWSru.ua став доступним для перегляду в додатку для iPhone і iPod Touch. З початку листопада користувачі iPhone і iPod Touch можуть завантажити його безкоштовно з iTunes App Store. Про це повідомляє піар-служба сайту.

 

Додаток дає доступ до новин, статей, фото як українського сайту NEWSru.ua, так і інших проектів групи NEWSru: російського NEWSru.com та ізраїльського NEWSru.co.il. В додатку можна вибрати російську або українську мову для читання всіх матеріалів NEWSru.ua.

 

Зазначимо, що від початку своєї роботи у 2007 році, NEWSru.ua мав спеціальний інтерфейс для КПК та мобільних телефонів.

 

За підсумками тестового періоду роботи програми та на основі відгуків користувачів сайту, NEWSru вже готує оновлення iPhone-версії, в якій буде підвищено зручність використання програми. Одночасно розробляється версія також і під операційну систему Android.

 

«Що стосується вибору операційної системи, для якої було створено перший спеціалізований додаток NEWSru, то тут все дуже просто. Корпорація Apple не просто є піонером ідеології масових мобільних пристроїв "для людини", вона зуміла створити свого роду субкультуру i-пристроїв, випустивши на ринок цілу лінійку бестселерів, - зазначає головний редактор NEWSru.ua Ольга Лень. - Так що розробка першого спеціалізованого мобільного додатку саме для iPhone, з нашого боку ще й знак визнання і поваги до Apple за її внесок в розвиток по-справжньому зручних і багатофункціональних програмно-апаратних платформ ».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7170
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду