Анастасія Касілова озвучила серіал Cougar Town для Нового каналу

11 Листопада 2011
10491
11 Листопада 2011
12:45

Анастасія Касілова озвучила серіал Cougar Town для Нового каналу

10491
Анастасія Касілова озвучила серіал Cougar Town для Нового каналу

Із 14 листопада Новий канал розпочинає показ американського серіалу Cougar Town, який виходитиме на каналі під назвою «Звабливі та вільні» (у російському перекладі серіал відомий під назвою «Город хищниц»). Про це повідомляє прес-служба Нового каналу.

 

Серіал Cougar Town розповідає про нещодавно розлучену 40-річну Джулс Кобб і її сина-підлітка Тревіса, які живуть в невеликому містечку в штаті Флорида. «Глядачів чекає маса веселих історій про побачення головної героїні на ім'я Джулс Кобб з молодими хлопцями. До речі, в назві серіалу присутня гра слів: сougar (що в перекладі з англійської - хижачка) - так в США називають жінок, що зустрічаються з чоловіками набагато молодшими за себе», - йдеться в повідомленні.

 

Автор фільму та виконавиця головної ролі - Кортні Кокс, яку озвучуватиме ведуча Нового каналу Анастасія Касілова. Співавтор серіалу - актор Девід Аркетт.

 

Стрічка виходитиме о 17.00.

 

Зазначимо, що торік Кортні Кокс за роботу в цьому серіалі отримала премію «Золотий глобус» у номінації «Краща жіноча роль на ТБ».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10491
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Oleg
4590 дн. тому
Анастасія Касілова закінчила Кіївський театральний інститут за освітою актриса кіно та театру!
mikle
4615 дн. тому
озвучуватиме ведуча Нового каналу Анастасія Касілова А не краще, щоб це зробили професійні актори? Власне, глядачеві серіалу "до лампочки" хто озвучував ... головне, щоб якісно!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду