Наталія Валевська стала програмним директором «Ретро FМ»

10 Листопада 2011
10512
10 Листопада 2011
17:40

Наталія Валевська стала програмним директором «Ретро FМ»

10512
Наталія Валевська стала програмним директором «Ретро FМ»

Програмним директором радіомережі «Ретро FМ» призначена Наталія Валевська, яка раніше очолювала програмну службу радіо «Ностальжі». Про це «Детектор медіа» повідомили в прес-службі Радіогрупи УМХ, до складу якої входить «Ретро FМ».

 

На цій посаді вона змінила Тетяну Волошину, яка залишила компанію у вересні.

 

Пані Валевська приступила до роботи з листопада, і вже розпочала перші зміни: оновила плей-лист «Ретро FM». «Ми хочемо показати, що ретро - це завжди модно, ретро - на всі часи. Тому наш плей-лист став трохи "молодшим" (динамічнішим і позитивнішим). З'являться нові програми», - каже новий програмний директор.

 

Однак кардинальних змін у програмній політиці вона не планує, оскільки, за її словами, «Ретро FМ» має позитивні тенденції в рейтингах: «Моє завдання - зберегти позиції і, з іншого боку, використати нові можливості для просування на ринку успішного бренду "Ретро FМ"».

 

Раніше Наталія Валевська протягом чотирьох років очолювала програмний відділ радіостанції «Ностальжі». До цього працювала ведучою програм на «Нашому радіо», «Радіо великого міста» і радіо Zet.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10512
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду