До Княжицького прийдуть Кваснєвський, Москаль та Андрухович

9 Листопада 2011
7917
9 Листопада 2011
16:54

До Княжицького прийдуть Кваснєвський, Москаль та Андрухович

7917
До Княжицького прийдуть Кваснєвський, Москаль та Андрухович

10 листопада гостем проекту «Вечір з Миколою Княжицьким» на ТВі стане екс-президент Республіки Польща Олександр Кваснєвський. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Пан Кваснєвський говоритиме з ведучим про те, чи залишатиметься Польща адвокатом України у Європі та чи допомагатиме вона і надалі офіційному Києву євроінтегруватися.

 

Окрім цього екс-заступник міністра МВС та голови СБУ Геннадій Москаль намагатиметься відповісти на запитання, що чекатиме український Крим після того, як його прем'єром став Анатолій Могильов та чому головні посади в податковій адміністрації та МВС нині займають виключно люди з Донецького регіону.

 

Також у студію до Миколи Княжицького прийде віце-прем'єр уряду Грузії Георгій Барамідзе, з ним обговорюватимуть реформу армії та поліції у сучасній Грузії, яка за часів СРСР вважалася найкорумпованішою республікою.

 

Гостями ефіру стануть письменник та філософ Юрій Андрухович і литовська журналістка Рамуне Сакалаускайте. Пан Андрухович розкаже про свою нову книгу «Лексикон інтимних міст», а пані Сакалаускайте про свою - «На ринзі литовської політики»

 

У програмі також вийдуть свіжі номери від кабаре «Веселий Пєсєцъ» та від львівського етно-джаз-ска-гурту «Люди добрі».

 

Програма розпочнеться о 21 годині.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7917
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду