У Пакистані вбито сьомого за рік журналіста

8 Листопада 2011
5774
8 Листопада 2011
11:39

У Пакистані вбито сьомого за рік журналіста

5774
У Пакистані вбито сьомого за рік журналіста

У пакистанській провінції  Белуджистан знайдено тіло зниклого безвісти оглядача газети Tawar Джаведа Насіра Рінда, повідомив 7 листопада з посиланням на місцеві джерела Міжнародний інститут преси (IPI).

 

Лікарі шпиталю у місті Хуздар засвідчили, що «жертву вбили пострілом в голову і куля пройшла крізь череп». На тілі небіжчика виявили сліди жорстоких тортур.

 

Невідомі викрали Рінда у вересні поблизу міста Карачі. Відтоді його слід згубився.

 

Родичі загиблого стверджують, що до скоєного причетна пакистанська військова розвідка (ISI).

 

Спілка журналістів Белуджистану засудила вбивство репортера та закликала владу провести ретельне розслідування злочину.

 

Пакистан - одна з найнебезпечніших країн у світі для журналістів. За даними IPI, Джавед Насір Рінд - сьомий репортер, загиблий там цього року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5774
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду