ICTV спростовує, що їхній кореспондент постраждав під час відкриття пам’ятника Сталіну

7 Листопада 2011
14133
7 Листопада 2011
15:42

ICTV спростовує, що їхній кореспондент постраждав під час відкриття пам’ятника Сталіну

14133
ICTV спростовує, що їхній кореспондент постраждав під час відкриття пам’ятника Сталіну

ICTV спростовує інформацію про те що кореспондент каналу Дмитро Мороз постраждав під час відкриття пам'ятника Йосипу Сталіну в Запоріжжі. Про це «Детектор медіа» повідомили в прес-службі каналу, коментуючи інформацію агентства «Українські новини».

 

7 листопада «Українські новини» повідомили, що під час відкриття запорізьким обласним комітетом Комуністичної партії реконструйованого пам'ятника Сталіну кореспондент ICTV вступив у полеміку з людьми, одягненими у форму ветеранів Великої вітчизняної війни. Унаслідок цього, за інформацією агенції, учасники акції завдали йому кількох ударів. За журналіста вступилися представники міліції, які вивели його за огорожу.

 

Однак у прес-службі каналу, посилаючись на слова Дмитра Мороза, зазначили, що журналіст у конфлікти з учасниками акції не вступав і ніяких ушкоджень не зазнав. Під час акції була лише штовханина.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14133
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду