У Кисельова поговорять про відставки, а в Шустера - про вибір України

4 Листопада 2011
8912
4 Листопада 2011
17:31

У Кисельова поговорять про відставки, а в Шустера - про вибір України

8912
У Кисельова поговорять про відставки, а в Шустера - про вибір України

У програмі «Велика політика з Євгенієм Кисельовим» 4 листопада головною темою буде така: Гроза минула - чому замість гучних відставок Янукович обмежився суворою доганою членам Кабміну?  Хто найслабша ланка в уряді Миколи Азарова? И чи утримається у кріслі сам прем'єр-міністр?

 

Про кадросі ситуацію у верхах говоритиме перший заступник голови президентської адміністрації Ірина Акімова.

 

Інші теми: Американський Майдан. «Станет ли волна проходящих сейчас в США протестов началом великого бунта, а Нью-Йорк - колыбелью новой октябрьской социалистической революции? Специальный репортаж с Уолл-Стрит.

 

Возможен ли обвал евро, и обернется ли крах европейской валюты началом конца самой Европы? 

 

На чем основывается сенсационный прогноз британского историка Доминика Сэндбрука о том, что в 2018 году начнется третья мировая война? И как всевозможные потрясения мирового масштаба могут повлиять на Украину?», - повідомляє прес-служба каналу «Інтер».

 

Ще одна тема - як українські політики долучаються до прекрасного  і чому вони не готові виставляти свої приватні колекції на огляд публіки.

 

Програма вийде о 22:30.

 

Тим часом в ефірі «Шустер live» на Першому національному обговорюватимуть тему «Вибір України?».

 

Гостями ток-шоу стануть лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, народний депутат (НУ-НС), голова Тимчасової спеціальної комісії з питань підготовки проекту закону про вибори народних депутатів Руслан Князевич, міністр юстиції Олександр Лавринович, народний депутат (Партія регіонів), представник президента у Верховній Раді Юрій Мірошниченко, перший заступник голови партії ВО «Батьківщина» Олександр Турчинов, голова політради партії «Наша Україна», голова СБУ (2009-2010) Валентин Наливайченко, лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок, лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко, заступник голови Одеської обласної ради Олексій Гончаренко, міський голова Вінниці Володимир Гройсман, міський голова Львова Андрій Садовий.

 

Нагадаємо, що «Шустер live» розпочинається о 21:25.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8912
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
на чем, на чем - на колбасе!
4577 дн. тому
1914+36=1940, 1945+36(1980-1 - кризис в Персидском заливе) + 36 =2017-8 - начало третьей мировой. Шо непонятно? усе ж в экономике циклично.... Только происходить все будет за другим сценарием. О Саркози и Меркель к тому времени забудут. Многие сейчас вспоминают Шредэра?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду