Донецька міліція нагородила журналіста за стрілянину по злочинцях

3 Листопада 2011
9856
3 Листопада 2011
11:18

Донецька міліція нагородила журналіста за стрілянину по злочинцях

9856
Донецька міліція нагородила журналіста за стрілянину по злочинцях

Донецькі правоохоронці нагородили наручним годинником із символікою ГУМВС Донецької області журналіста суспільно-політичної газети Красноармійська «По заслугам» Валентина Левченка за надання допомоги при затриманні небезпечних злочинців. Про це повідомляє УНІАН, з посиланням на відділ зв`язків з громадськістю Донецького міськуправління міліції.

 

Подарунок журналісту вручив начальник ГУМВС України у Донецькій області Віктор Дубовик. Наручний годинник став нагородою журналісту за те, що 30 жовтня, захищаючись від зловмисників, які напали на нього, він допоміг міліції затримати небезпечних злочинців.

 

Нагадаємо, у Донецьку 30 жовтня працівники міліції затримали двох місцевих жителів, які намагалися пограбувати журналіста газети «По заслугам». Валентин Левченко під час нападу зробив кілька пострілів з травматичного пістолета по ногах злочинців, які били його і намагалися заволодіти барсеткою. На допомогу журналісту прийшов проїжджаючий повз співробітник міліції: оперативник затримав одного з нападників і доставив його до Ленінського райвідділу внутрішніх справ. Пізніше було затримано і другого, якого було поранено при нападі.

 

Також за особисту мужність і високий професіоналізм, проявлені при затриманні злочинців було нагороджено знаком МВС України «За відзнаку у службі» 2-го ступеня оперуповноважений кримінальній міліції у справах дітей Донецького міськуправління внутрішніх справ Олександр Логвін.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9856
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
SamTakyj
4564 дн. тому
Звісно, добре, що нагороджений професійно відбився від покідькив. Проте: ну, НЕМАЄ в Красноарміську такої газети. А от "корочка" для придбання травматики стала у нагоді - кому тільки? Цікаво було б знати...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду