Перший наживо покаже святковий концерт до свого 60-річчя

31 Жовтня 2011
12115
31 Жовтня 2011
15:31

Перший наживо покаже святковий концерт до свого 60-річчя

12115
Перший наживо покаже святковий концерт до свого 60-річчя

5 листопада Перший національний наживо транслюватиме святковий концерт, приурочений до 60-річчя українського телебачення (УТ). Про це повідомляє прес-служба НТКУ.

 

Саме 5 листопада 60 років тому вперше вийшли в ефір програми УТ.

 

Трансляція розпочнеться о 19:20.

 

У концерті візьмуть участь зірки української та зарубіжної естради: Нані Брегвадзе, Тетяна Овсієнко, Ніна і Тоня Матвієнки, Наталія Могилевська, гурт «Пісняри», Юрій Рибчинський, Микола Гнатюк, Наталія Бучинська, Олександр Пономарьов, Віктор Павлік, Михайло Поплавський, Дмитро і Назарій Яремчуки, Степан Гіга, Матіас, Наталія Валевська, Іво Бобул, Alyosha, Світлана та Віталій Білоножки, Злата Огнєвіч, Оксана Пекун, Руслана Лижичко, Михайло Грицкан, Володимир Гришко, Едуард Романюта, Дмитро Гордон, Надія Шестак, Євгенія Кропівцева, Камалія, Гарік Кричевський, театр пантоміми «Мім і Річі », Володимир Данилець і Володимир Мойсеєнко, команда «Золотих гусаків» та інші зірки.

 

Святкова концертна програма буде розділена на шість блоків, кожен із яких присвячений 10-річчю розвитку українського телебачення.Кожен блок буде вести окрема пара:

 

1. Олена Рюміна та Тимур Мірошниченко;

2. Зінаїда Журавльова та Ігор Захаренко;

3. Євген Сальников та Ольга Сумська;

4. Світлана Білоножко та Ігор Посипайко;

5. Тамара Щербатюк та Андрій Сміян;

6. Світлана Леонтьєва та Юрій Кот.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12115
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Игорь
4561 дн. тому
Я надеялся, что на 60-летний юбилей запустят HD версию канала. Как оказалось ошибался(((
басс
4562 дн. тому
может еще будут какие то мероприятия посвященные юбилею корифея Украинского телевидения ?Хорошо бы.
басс
4562 дн. тому
может еще будут какие то мероприятия посвященные юбилею корифея Украинского телевидения ?Хорошо бы.
Qcumber
4562 дн. тому
Як на мене, надто вже скудно відзначає перший український телеканал своє шестидесятиріччя. Показати у ювілейний день один концерт, як на мене, - замало. Потрібно було б якийсь марафон чи щось подібне. Так свято, яке має масштаб усього українського телебачення, залишиться непоміченним... Однак дуже зацікавили сюжети з програми "Епоха Першого". Рекомендую і вам подивитись: http://1tv.com.ua/uk/video/all/epoha_pershogo
terrry
4562 дн. тому
А почему бы не сделать бал-маскарад?Прикольно было бы?хотя наверняка будет и фуршет и танцы потом.Хотелось бы туда попасть
Юська из центра
4562 дн. тому
А как попоасть на концерт? овсиенко-моя любимая певица.Молодцы первый!Мою лпаочку позвали)))
Елена
4562 дн. тому
Жесть.Это же надо !Никогда УТ-1 уже 60 лет...Интересно как они будут отмечать.Я думаю с размахов судя по составу участников.
Микола
4562 дн. тому
Це дуже велика подія для працівників першого.С задоволення буду дивитись на святковий концерт
Джокер
4562 дн. тому
Серъезная дата.Это целая жизнь...Интересно увидеть тех,кто были первые на канале когда он только создавался...Те ,кто начал на нем работать впервые,-живы ли еще эти герои,создававшие отечественное телевидение?,,..
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду