Стартував міжнародний онлайн-проект «Клуб медіаменеджерів»

21 Жовтня 2011
14069
21 Жовтня 2011
15:30

Стартував міжнародний онлайн-проект «Клуб медіаменеджерів»

14069
Стартував міжнародний онлайн-проект «Клуб медіаменеджерів»

18 жовтня запущений онлайн-проект «Клуб медіаменеджерів» mediamanagersclub.org. Про це було оголошено на Всеукраїнському газетному конгресі, що проходить 21 жовтня в Києві.

 

Засновник і директор проекту - Тетяна Репкова (Словаччина).

 

Сайт працює поки що в бета-версії. Матеріали наповнюються вісьмома мовами, у тому числі англійською, французькою та російською, у подальшому додадуться ще чотири. Проект розрахований на менеджерів, журналістів, студентів, викладачів з метою обміну досвідом і знаннями.

 

Ресурс містить 11 основних тем-розділів, які надалі розширюватимуться: редакційне наповнення, дизайн - верстка, тираж - розповсюдження - передача, реклама, виробництво - друк, маркетинг - читачі - аудиторія, онлайн - цифрові - мобільні, управління редакцією, управління персоналом, управління в цілому, свобода медіа - закони.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14069
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду