«Репортери без кордонів» про смерть Каддафі: Пав ще один хижак

20 Жовтня 2011
6653
20 Жовтня 2011
20:06

«Репортери без кордонів» про смерть Каддафі: Пав ще один хижак

6653
«Репортери без кордонів» про смерть Каддафі: Пав ще один хижак

Міжнародна організація «Репортери без кордонів» бере до уваги, що сьогодні загинув полковник Муаммар Каддафі, зазначається у її повідомленні.

 

Полковник Каддафі був одним з провідних «кавалерів» титулу «Хижак за свободою преси» з часу його заснування у 1985 році.

 

«Ми віддаємо шану жертвам його репресивного режиму, журналістам, яких він кидав до в'язниць, п'ятьом журналістам, загиблим в Лівії з березня 2011 року. Смерть диктатора не повинна означати, що розслідування  будуть припинені, а безкарність увічнена. Ми сподіваємося, що цей поворотний пункт в політичній історії Лівії означатиме й початок відродження медіа», - зазначають «Репортери без кордонів».

 

Згідно з даними організації, відколи 15 лютого в Лівії почалося повстання, 5 журналістів було вбито, 32 ув'язнено, 8 короткочасно арештовано, 15 викрадено, 30 змушені були покинути країну.

 

Джерело: Репортери без кордонів (RSF)

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6653
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
тлумач
4594 дн. тому
У Каддафі був золотий пістолет. Каддафі - воїн. А заср..ці влаштовують собі золоті туалети. Що ж, кожному своє...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду