Канал «Погода ТБ» запустив проект про моду

20 Жовтня 2011
11814
20 Жовтня 2011
11:03

Канал «Погода ТБ» запустив проект про моду

11814
Канал «Погода ТБ» запустив проект про моду

Канал «Погода ТБ» запустив проект «Мода у великому місті». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

У програмі - сюжети з показів українських і світових дизайнерів, інтерв'ю, поради стилістів, модні прогнози та огляди кращих колекцій різних брендових магазинів.

 

«Мода у великому місті» не тільки розповідає про головні модні тенденції поточного сезону, але і допомагає грамотно створювати стильні образи на всі випадки життя», - йдеться у повідомленні каналу.

 

«Мода у великому місті» виходить на телеканалі «Погода ТБ» з понеділка по п'ятницю о 21:33, 22:33, 23:33. А також в суботу та неділю о 9:33, 10:33, 11:33.

 

«Індустрія моди надає широкі можливості, щоб відчувати себе комфортно за будь-якої погоди, не змінюючи власного стилю. Але через погодні примхи більшість людей часто відмовляють собі в задоволенні носити цікаві, яскраві і улюблені речі, віддаючи перевагу «нудні», хоча й зручні вбрання. Наша мета показати, як виглядати красиво і стильно, навіть якщо за вікном похмуро і похмуро», - говорить генеральний продюсер телеканалу «Погода ТБ» Олеся Кисель.

 

Нагадаємо, що в серпні супутниковий телеканал «Погода ТБ» став переможцем цифрового конкурсу на місце в загальнонаціональному мультиплексі МХ-3. Нещодавно в каналу змінилася редакційна рада. За даними джерел «Детектор медіа», «Погода ТБ» разом зі Star TV були продані так званій «групі юристів Андрія Портнова», а неофіційним куратором медіаактивів вважають народного депутата Валерія Писаренка.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11814
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду