NBC Universal запустить канал E! Entertainment в СНД

19 Жовтня 2011
4814
19 Жовтня 2011
14:12

NBC Universal запустить канал E! Entertainment в СНД

4814
NBC Universal запустить канал E! Entertainment в СНД

Компанія NBC Universal планує запустити розважальний канал E! Entertainment на територіях країн СНД. Про це повідомив Мераб Габунія, генеральний директор  Universal Networks під час бізнес-сніданку 19 жовтня.

 

За його словами, наразі проект перебуває на останніх стадіях обрахування бюджету: «Ми хотіли вже давно його запускати, але є одна з проблем, яку ми розуміли, що цей канал не можна запускати без локального виробництва. Відповідно, ми зараз в Москві організовуємо цю діяльність. На каналі безумовно разом з іноземними зірками, новинами, і всім, що є в світі індустрії розваг, повинні бути відображені й російські селебрітіз, зірки, а в майбутньому і українські. Буваючи в Україні, я помітив, що індустрія розваг в Україні розвинена подеколи більше, ніж в Москві. Це означає, що є попит на розваги, і це повинно бути відображено на каналі E! Entertainment», - сказав він.

 

Нагадаємо, в Україні з пакету компанії представлені Diva, Syfy, Universal channel.

 

Крім того, навесні 2012 року в країнах СНД стартує HD-версії каналу Universal. За словами генерального директора, орієнтовно це відбудеться навесні. Комерційні умови роботи з операторами ще обговорюються. 

 

Також NBC Universal має намір посилити маркетингову та промо діяльність на території України: «Території країн СНГ і Балтії відтепер будуть управлятися з московського офісу, а не з Лондона. Головне, на мій погляд, що ми упустили - це маркетингова підтримка, що було досить важко здійснювати з Лондона», - говорить гендиректор.

 

Нагадаємо, у травні цього року NBC Universal відкрив в Україні прес-офіс, який займається інформуванням щодо новин компанії, програм, анонсів. За його допомогою можна буде отримати ексклюзивні інтерв'ю режисерів і зірок. Наразі у його складі двоє чоловік - Інна Петрашова і Наталя Колосова.

 

За словами Анни Беннетт, директора з маркетингу Universal Networks, передбачається, що в Україні впроваджуватиметься схожа маркетингова стратегія, що і в Росії: «Це включає в себе і рекламу, сайти, брендування офісів обслуговування». В Україні поки що Universal Networks починає працювати з піару, щоб познайомити глядача з тим, що транслюється на їхніх каналах, з публікацій у великих виданнях, програмної сітки в усіх телегідах.

 

«Ми витрачаємо мільйони доларів на рекламу і маркетинг. Окрім іміджевої реклами, коли ми обклеюємо радіостанції, місто, біл-борди, ми робимо близько 30 акцій в рік з операторами. Наприклад, за 2-3 дня до всезагальної прем'єри країни, ми привозимо копію фільму у визначене місто. Закриваємо кінотеатр і робимо прем'єру фільму - безкоштовний показ для переможців конкурсів, які напередодні провів оператор. Схожі ідеї будемо пробувати і в Україні», - розповідає Олена Глуховська, директор з розвитку.

 

Як зазначила в коментарях ТК Анна Беннетт, Universal Networks планує замовляти певний обсяг досліджень у Gfk-Україна, щоб краще розуміти українську аудиторію.

 

Ще один напрям роботи Universal Networks в Україні, за словами Мераба Габунії, - захист контенту від піратства: «Ми активно працюємо в кожній країні з організаціями, які спеціалізуються на захисті контенту. У нас передбачається зустріч в Нацраді України і в Міністерстві закордонних справ з приводу того, як зробити світ телеіндустрії більш цивілізованим».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4814
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду