«Україна» купила формат America’s Next Top Model

19 Жовтня 2011
12622
19 Жовтня 2011
11:49

«Україна» купила формат America’s Next Top Model

12622
«Україна» купила формат America’s Next Top Model

Медіагрупа «Україна» придбала в CBS Television Distribution International права на виробництво української версії реаліті-формату America's Next Top Model. Про це повідомляє Media Business Reports із посиланням на власні джерела.

 

Угоду укладено в рамках міжнародного ринку аудіовізуального контенту MipCom, що пройшов на початку жовтня у Каннах.

 

Оригінальне шоу America's Next Top Model створила супермодель Тайра Бенкс, яка виступила у якості продюсера, ведучої і головного судді. Перший сезон проекту стартував 2003 року на телеканалі UPN і став найрейтинговішим для мовника. З 2006 року виходить в ефірі телемережі CW.

 

Наразі транслюється вже 17-й сезон проекту.

 

За форматом, у шоу беруть участь 10-14 моделей-початківців, які змагаються за звання «топ-моделі Америки» і отримують шанс розпочати кар'єру у модельному бізнесі. У фіналі кожного з 9-13 епізодів одна з учасниць вибуває за рішенням журі.

 

Друга частина шоу, коли залишаються лише 5-6 претенденток, відбувається за межами США - у Парижі, Мілані, Токіо, Лондоні, Венеції, Пекіні тощо.

 

Оригінальна версія програми транслювалася вже у понад 160 країнах, у тому числі в Україні (на каналі Ru Music). У Росії формат було адаптовано двічі: уперше - в 2004 році на СТС під назвою «Ты - супермодель» (ведучим був Федір Бондарчук), вдруге - у 2011 році на «Муз-ТВ» під назвою «Топ-модель по-русски» з ведучою Ксенією Собчак.

 

«Детектор медіа» надіслала запит до телеканалу «Україна» для підтвердження інформації про угоду і чекає на відповідь.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12622
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду