Західних журналістів систематично грабували в Києві

16 Жовтня 2011
5349
16 Жовтня 2011
10:16

Західних журналістів систематично грабували в Києві

5349
Західних журналістів систематично грабували в Києві

Всесвітня конференція журналістів-розслідувачів, яка відбулася у Києві, відзначилася інцидентами з крадіжки особистих речей учасників. Про це повідомив на урочистому прийомі організатор конференції Генрік Кауфхольц, пише «Українська правда».

 

«Сюди проникли декілька кишенькових злодіїв. Тож слідкуйте за своїми речами, - сказав він зі сцени перед відкриттям прийому. - Те ж саме сталося вчора ввечері: деякі наші колеги позбулися паспортів і грошей в барі "44"».

 

За словами учасників, вони ставали жертвами злодіїв на вулицях Києва. Так, один із західних журналістів знайшов на вулиці гаманець та спробував віддати господарю, але той повідомив, що з гаманця зникли гроші, і за допомогою людини в міліцейській формі забрав особисті гроші жертви.

 

Всесвітня конференція журналістів-розслідувачів відбувається раз на один-два роки в різних містах світу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5349
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду