Канал «Україна» змінює частоту в Луганську

18 Жовтня 2011
11900
18 Жовтня 2011
15:23

Канал «Україна» змінює частоту в Луганську

11900
Канал «Україна» змінює частоту в Луганську

Телеканал «Україна» змінює частоту мовлення в Луганську. Відтепер канал мовитиме на 50 ТВК замість 34 ТВК, а потужність передавача зросте зі 100 Вт до 200 Вт. Відповідні зміни до ліцензії ТРК «Україна» внесла Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 12 жовтня.

 

Нагадаємо, що Нацрада замінила частоти телекомпаніям «1+1», «Україна», НТН і «Слобожанка» на користь цифрових мультиплексів і зобов'язала мовників внести зміни до ліцензій. Тоді в рішенні регулятора було вказано, що 34 ТВК в Луганську, на якому мовила «Україна», змінюється на 68 ТВК зі збільшенням потужності зі 100 Вт до 500 Вт.

 

Як повідомив «Детектор медіа» голова Нацради Володимир Манжосов, ТРК «Україна» пробувала включитися на 68 ТВК, однак там виникли завади. Компанія звернулася до Нацради, а та - до УДЦР, де була прорахована нова частота для «України».

 

Відтак, «Україна» запускає промо-кампанію, яка нагадує глядачам про зміну частоти мовлення в Луганську і передмісті, повідомляє прес-служба каналу. У рамках кампанії в ефірі каналів «Україна», «Донбас» і «Футбол» демонструватимуться відеоролики за участі облич каналу: ведучого шоу «Хвилина для перемоги» Максима Аверіна і героїв серіалу «Маруся».

 

Поза ефіром кампанія підтримуватиметься рекламою в пресі, відеороликами в супермаркетах, а також адресним поширенням листівок із зображенням ведучих інформаційної програми «События» Євгена Міхіна й Олени Кот, а також Максима Аверіна.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11900
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду