Вирок Тимошенко утричі підвищив частку ТВі

12 Жовтня 2011
9438
12 Жовтня 2011
13:35

Вирок Тимошенко утричі підвищив частку ТВі

9438
Вирок Тимошенко утричі підвищив частку ТВі

Трансляція оголошення вироку екс-прем'єр-міністру Юлії Тимошенко на телеканалі ТВі взяла рейтинг 0,32%, частку 3,34%, аудиторія 18-54, вибірка «Вся Україна»  (тут і далі наведено попередні дані overnight компанії Gfk Ukraine). 

 

У містах з населенням понад 50 тисяч увага до суду була ще вищою: рейтинг 0,35%, частка 3,8%. Таким чином, трансляція утричі перевищила середні показники каналу. ТВі минулого тижня (3-9 жовтня) мав частку 0,79% за «Всією Україною» та 1,22% за «50 тис.+».

 

За аудиторією 18+ показники ще вищі: рейтинг 0,52%, частка 4,97% за «Всією Україною» та рейтинг 0,69%, частка 6,11% за «50 тис.+».

 

Нагадаємо, канал транслював оголошення вироку суду 9.00 по 13.26.

 

Також пряму трансляцію з суду вів 5 канал. Показники цієї трансляції наразі уточнюються.

 

Розрахунок показників здійснений для населення віком 18+,18-54  вибірки «Вся Україна», «50 тис.+». Дані надані компанією Gfk Ukraine. Детальніше про використані змінні дивіться у глосарії Gfk.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9438
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Rublik
4577 дн. тому
http://www.versii.com/blogs/38/79/
Rublik
4577 дн. тому
Я ни газ не продавал ни при власти не состою.... И не буду. И мне любая власть , как и любому человеку поперек горла. Что оранжевая, что синяя, что голубая. Только эти пришли в результате ВСЕМИ признанных выборов, а оранжевые ублюдки в результате ПЕРЕВОРОТА!!!
!
4577 дн. тому
Rublik, придет время повяжут и таких как ты
Rublik
4577 дн. тому
Конечно повысился!!! У нас больше половины поселка рвались в Киев.Со своими веревками. ПОМОГАТЬ ВЯЗЯТЬ !!!!!!!!!!! Вдруг наручники забыли....
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду