В UMH з’явився ще один акціонер

11 Жовтня 2011
6494
11 Жовтня 2011
12:43

В UMH з’явився ще один акціонер

6494
В UMH з’явився ще один акціонер

Міноритарні акціонери KP Media погодилися конвертувати свої акції в акції Advantest PLC - компанії-власника UMH («Українського медіахолдингу»).

 

Як повідомляє прес-служба UMH, у результаті до складу акціонерів UMH увійшли  міжнародні інвестори, у тому числі інвестиційний фонд KSE, що працює у Росії і країнах СНД. Розмір отриманого ними пакету не розголошується.

 

Радником UMH у переговорах з міноритаріями KP Media виступила інвесткомпанія Dragon Capital, яка станом на травень 2011 року була номінальним утримувачем пакету акцій у 17,4%.

 

«Как институциональный инвестор в акционерном капитале UMH, KSE приветствует шаги, которые группа UMH сделала для консолидации во фрагментированных медийной и интернет отраслях Украины и сохранения своей лидирующей позиции в целом ряде сегментов. Возможности перекрестных продаж и оптимизации затрат, доступные компании благодаря этим активностям, приведут к значительному росту и формированию акционерной стоимости», - коментує KSE Club Fund.

 

«Для прозрачности бизнес-решений и отсутствия конфликта интересов конвертация доли миноритарных акционеров была оптимальным решением. Мы стремились к максимально комфортному для всех исходу, и рады, что в числе акционеров UMH появился еще один влиятельный международный инвестор», - зазначає Борис Ложкін засновник, основний власник і президент UMH.

 

Нагадаємо, в інтерв'ю «Детектор медіа» пан Ложкін зауважував, що сподівається знайти спільше рішення з міноритарними акціонерами KP Media. «Для прозрачности любых бизнес-решений и отсутствия конфликта интересов лучше выкупить или конвертировать доли миноритариев. Пока что решения нет, но думаю, что мы его найдем и что оно будет комфортное для всех», - казав він.

 

Нагадаємо, на початку року «Український медіахолдинг» разом з Петром Порошенком купили «КП Медіа».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6494
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
z
4601 дн. тому
Кто-то знает кто это КСЕ? В интернете ничего, нет, абревиатура смахивает на Киевскую школу экономики. Может это Пинчук подбирается к УМХ?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду