БЮТ зняв фільм про суд над Тимошенко і представив його на сесії Парламентської асамблеї НАТО

8 Жовтня 2011
7581
8 Жовтня 2011
18:47

БЮТ зняв фільм про суд над Тимошенко і представив його на сесії Парламентської асамблеї НАТО

7581
БЮТ зняв фільм про суд над Тимошенко і представив його на сесії Парламентської асамблеї НАТО

8 жовтня на сесії Парламентської асамблеї НАТО у Бухаресті партія «БЮТ - «Батьківщина» представила документальний фільм про суд над екс-прем'єр-міністром України Юлією Тимошенко - «The trial of Yulia Tymoshenko. The true story» («Суд над Юлією Тимошенко. Правдива розповідь»). Про це повідомляє УНІАН.

 

Продюсер стрічки - народний депутат України (фракція «БЮТ - «Батьківщина») Остап Семерак.

 

Як повідомили виданню у прес-службі партії «Реформи і порядок», фільм було презентовано на засіданнях фракції «Альянс лiбералiв і демократів» та фракції консерваторів і християнських демократів, які становлять більшість у Парламентській асамблеї НАТО. Кожен присутній отримав диск з фільмом.

 

Член парламенту Латвії, співголова міжпарламентської групи дружби Латвія - Україна Дзінтарс Расначс виступив з ініціативою щодо організації показу фільму в Ризі для депутатів латвійського Сейму та журналістів.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7581
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду