Кметик просить Хорошковського пояснити, «чому його канал зацікавив СБУ»

6 Жовтня 2011
8598
6 Жовтня 2011
12:54

Кметик просить Хорошковського пояснити, «чому його канал зацікавив СБУ»

8598
Кметик просить Хорошковського пояснити, «чому його канал зацікавив СБУ»

Генеральний директор телеканалу «Малятко TV» Володимир Кметик просить голову Служби безпеки України Валерія Хорошковського пояснити, чому позов його каналу до Національної ради з питань телебачення та радіомовлення став «предметом оперативно-розшукової діяльності СБУ і хто на це дав санкцію». Про це йдеться у його відкритому листі.

 

Пан Кметик звертає увагу, що після того як телекомпанія оскаржила результати конкурсу на місця в цифрових мультиплексах МХ-1, МХ-2, МХ-3, МХ-5, діяльністю каналу  зацікавилась  СБУ. Зокрема, «до телекомпанії звернувся співробітник центрального апарату СБУ, заявивши, що метою зустрічі є твердий намір надати допомогу телекомпанії в цьому судовому позові та доведення  факту незаконності дій Нацради та її членів».

 

«Детектор медіа» звернулася до прес-служби СБУ, де нам повідомили, що наразі надати коментар не зможуть, але спробують це зробити у понеділок, 10 жовтня, коли пан Хорошковський буде доступний.

 

Наводимо текст листа.

 

 

Відкритий лист

 

Голові СБУ В.Хорошковському

 

Пане голово!

 

Телекомпанія «Малятко ТВ»  подала позов до окружного адміністративного суду м.Києва щодо визнання незаконними рішень Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення    в частині оголошених результатів конкурсу  на отримання ліцензії на  мовлення   на вільних каналах мовлення багатоканальних телемереж   МХ-1, МХ-2, МХ-3, МХ-5.

 

Після цього,  до телекомпанії звернувся співробітник центрального апарату СБУ заявивши, що метою зустрічі є твердий намір надати допомогу телекомпанії в цьому судовому позові   та доведення  факту незаконності дій Нацради та її членів.

 

В зв'язку з тим,  прошу повідомити чому факт судового позову телекомпанії «Малятко ТВ» до Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення став предметом оперативно-розшукової діяльності СБУ і хто на це дав санкцію.

 

Прізвище співробітника СБУ та номер його телефону в додатку до цього листа. 

 

 

Генеральний директор                                                                           В.Кметик

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8598
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду