Журналіста «Комсомольской правды» побили хот-догом

5 Жовтня 2011
8720
5 Жовтня 2011
19:02

Журналіста «Комсомольской правды» побили хот-догом

8720
Брав участь у перевірці магазинів разом зі співробітниками санітарно-епідеміологічної станції
Журналіста «Комсомольской правды» побили хот-догом

Правоохоронці Донецька проводять перевірку за фактом перешкоджання професійній діяльності журналіста в одному із супермаркетів, повідомляє прес-служба Донецького міського управління міліції.

 

Невідомий в одному з торгових центрів міста викрав мобільний телефон у кореспондента газети «Комсомольская правда» Павла Колесника, коли той брав участь у перевірці магазинів разом зі співробітниками санітарно-епідеміологічної станції. Журналіст знімав на камеру мобільного телефону те, що відбувається. До нього підскочив «чоловік спортивного вигляду, вдарив по обличчю хот-догом, вирвав мобільний телефон із рук і зник», - зазначається у повідомленні.

 

На місце події була викликана міліція.

 

«На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила, що журналіст фотографував у магазині продукцію на прилавках на свій мобільний телефон. За словами заявника, коли він пройшов у відділ випічки, невідомий з метою припинити проведення фотозйомки забрав у нього мобільний телефон і пішов. Телефон кореспондента був згодом знайдений у торговому центрі технічним працівником магазину, телефон вилучено до ухвалення рішення за матеріалом відповідно до закону, заявили правоохоронці», - пише прес-служба.

 

Співробітники міліції направили запит про вилучення записів із камер відеоспостереження торгового центру, проводиться перевірка.

 

Журналісти «Комсомольской правды» розповіли, що їхній кореспондент брав участь разом зі співробітниками санітарно-епідеміологічної станції у перевірці магазинів на наявність у продажу прострочених товарів, повідомляє УНІАН. Охоронці одного із супермаркетів необґрунтовано забороняли журналістові фотографувати товар, незважаючи на те, що він пояснив їм, що перешкоджання діяльності журналіста - злочин.

 

Щойно санітарні лікарі підійшли до відділу випічки й кулінарії, до журналіста, який знімав на камеру мобільного телефону те, що відбувається, підскочив чоловік спортивного вигляду, вдарив по обличчю хот-догом, вирвав мобільний телефон із рук і зник». На місце події була викликана міліція.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8720
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду