Засновник проекту «Дурнєв +1» купив 50% таблоїду ragu.li

5 Жовтня 2011
12968
5 Жовтня 2011
08:54

Засновник проекту «Дурнєв +1» купив 50% таблоїду ragu.li

12968
Засновник проекту «Дурнєв +1» купив 50% таблоїду ragu.li

Компанія Lumpeny production, яка випускає проект «Дурнєв +1», купила 50% онлайн-таблоїду ragu.li. Про це розповів засновник компанії Володимир Петров, пише Ain.ua.

 

За його словами, угода укладена в обмін на інвестиції у розвиток проекту. На нього чекає редизайн та істотне розширення кількості авторів, у тому числі із-за меж України.



«Як заробити на такому проекті - поки не зрозуміло. Це, скоріше, іміджева покупка. Нам дуже подобається проект і ми розуміємо, як його розвивати. Він добре доповнить наш телевізійний продукт "Дурнєв +1" в онлайні. Я думаю він навіть буде більш агресивним», - коментує Петров.

 

Ragu.li - нішевий сайт, який пише в жанрі таблоїду про українських знаменитостей.

 

Нагадаємо, телевізійна версія проекту «Дурнєв +1» виходить на каналі ТЕТ.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12968
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду