«Малятко TV» просить Нацраду роз’яснити, чому йому відмовили у ліцензії

3 Жовтня 2011
13001
3 Жовтня 2011
17:04

«Малятко TV» просить Нацраду роз’яснити, чому йому відмовили у ліцензії

13001
«Малятко TV» просить Нацраду роз’яснити, чому йому відмовили у ліцензії

Телекомпанія «Малятко TV» надіслала листи членам Національної ради з питань телебачення та радіомовлення Ларисі Мудрак та Ірині Опілат з проханням детальніше роз'яснити причини, через які каналу відмовили у ліцензії на цифрове мовлення 18 серпня.

 

Зокрема, генеральний директор каналу Володимир Кметик у листах вимагає пояснити, «на підставі чого і в порівнянні з якими мовниками» члени Нацради заявляють про малу кількість власного виробництва; якість яких саме телевізійних продуктів «викликає застереження»;  які саме «надзвичайні та різні можливості розвитку»  для «Малятко TV»  вбачають члени Нацради у супутниковому телебаченні та інтернеті.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», «Малятко-ТВ» оскаржив результати конкурсу на місця в цифрових мультиплексах МХ-1, МХ-2, МХ-3, МХ-5. Позов з вимогою визнати протиправними та скасувати рішення Нацради про переможців конкурсу канал подав 15 вересня до Окружного адміністративного суду міста Києва.

 

Наводимо текст листів повністю:

 

 

 

 

 

 


 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13001
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Дмитрий
4590 дн. тому
5 баллов гендиру Кметик! Я бы точно так же поступил. Мудрак и Опилат самые подкупаемые персоны.
maximus
4590 дн. тому
Ганьба нацраді! Єдиний (!) український дитячий телеканал и не дали ліцензії на цифрове мовлення! Зате музичних аж 5!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду