Сайт «Ультрас Динамо» склав чорний і білий списки журналістів

30 Вересня 2011
13402
30 Вересня 2011
16:12

Сайт «Ультрас Динамо» склав чорний і білий списки журналістів

13402
До «чорного» списку потрапили Костянтин Стогній, Євген Шибалов, Олександр Чаленко та інші
Сайт «Ультрас Динамо» склав чорний і білий списки журналістів

Фанати «Динамо», які представляють крило «Ультрас», запропонували скласти чорні і білі списки журналістів і видань. Про це йдеться на сайті «Ультрас Динамо».

 

«Ми уважно спостерігаємо за діяльністю журналістів і на цій підставі формуємо відповідні чорні і білі списки. Вони можуть згодитись, коли постає питання, з якими журналістами можна мати справу, а з якими ні. Ну, і всі (особливо молодь) пам'ятаємо - ніякої "відсєбятіни" у спілкуванні зі ЗМІ, є цілком конкретні люди, які компетентні говорити від імені руху. Верхній пост (списки) буде оновлюватись», - пише «Ультрас Динамо».


 

За версією сайту до «білого» списку належать:


Богдан Буткевич («Український тиждень»)
Юрій Колесніков (ТВ)
Ромко Малко («Главред»)
Мар'яна П'єцух (ТВ, сайт «Новинаря»)
Артем Скоропадський («Коммерсант»)
Петро Троць («Україна молода»)
Макс Требухов (LB.ua, Censor.net тощо).


До «чорного» ж списку потрапили:


Максим Буткевич (ТВ, «1+1»)
Дмитро Ільченко («Спорт-Експрес» в Україні)
Ярослава Музиченко («Україна молода»)
Олександр Попов (dynamo.kiev.ua)
Влад Семенко («Блік»)
Костянтин Стогній (ТВ)
Євгеній Швець (LB.ua)
Євген Шибалов («Дзеркало тижня»)
Олександр Чаленко.



«Окремий чорний список існує для цілих видань. Ілюзорна наявність там нормальних журналістів зводиться нанівець неймовірною жовтизною самих видань і відповідною роботою з матеріалами редакторів. Іншими словами, з будь-якими журналістами з цих видань справи не потрібно мати апріорі: "Блік", "Комсомольська правда", "Сегодня"», - йдеться на сайті.

 

Автори списків просять обґрунтовані пропозиції по внесенню в списки тих чи інших журналістів» писати в коментарях.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13402
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Color
4458 дн. тому
Ай маладца! Динамівські хули (переважно расисти) вирішили зробити інтєлєктуальні зусилля, і от що отримали! Продемонстрували себе на весь світ. А як серйозно, то можна зробити два висновки з цього списку: 1) до "білого" потрапили, бодай почасти, або особисті дружані - або ідейно близькі (див. вище) особи (або і те й інше). Певно, якимось чином це вплинуло і на "чорний". 2) якщо ці списки - результат "відстежування", то в укладачів з усіх частин механізму працюють лише гальма. Я б таких "відстежувачів" для відстеження і задарма на роботу не взяв би. Лишається побажать успіхів на інтєлєктуальной нівє.
Ультрас
4534 дн. тому
на даний момент список розрісся і виглядає отак: Білий список: Богдан Буткевич(«Український тиждень») Юрій Колесніков(ТВ) Ромко Малко («Главред») Мар*яна П*єцух (ТВ, сайт «Новинаря») Артем Скоропадський («Коммерсант») Петро Троць (Україна молода) Макс Требухов (LB.ua, censor.net тощо) Юрій Луканов(незалежна медіа профспілка) Чорний список: Максим Буткевич(ТВ, вродє «1+1» колись було) Дмитро Ільченко (Спорт-Експрес в УКраїні) Ярослава Музиченко («Україна молода») Олександр Попов (dynamo.kiev.ua) Влад Семенко (Блік) Костянтин Стогній (ТВ) Євгеній Швець (LB.ua) Євгеній Шибалов ("Дзеркало Тижня") Олександр Чаленко Жан Новосельцев (1+1, ТСН) Олексій Душка (1+1, ТСН) Микола Терельов(ICTV, програма Максимум) Едуард Абросімов - почесний учасник чорного списку. наші йому подяки за піар цих списків))) Константин НИКОЛАЕВ (Вечірні Вісті) Валерий МИРСКИЙ (газета «КОМАНДА») Игорь Левенштейн
Опытный товарищ
4598 дн. тому
Мойша, ты не прав. Никакой чести в чёрном списке нет. Там одни отбросы, судя по фамилиям. Ребята в Ультрас знают, что делают. Наша журналистика - как минное поле: того и гляди в говно вступишь. Нужно тщательно выбирать, с кем можно общаться, а с кем только запачкаешься.
sea
4598 дн. тому
красавели, краще б склали чорнобілі списки футболістів, бо гірко дивитись на теперішнє динамо
Qcumber
4598 дн. тому
Дурість та й годі - все що можу сказати...
Meesha
4598 дн. тому
Попадание в черный список, составленный нацистами ульрас, несомненно делает честь указанным журналистам. Тем же, кто попал в белый спиок хочу сказать - что-то вы делаете в своей жизни не то, панове.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду