«Молодість» цього року відкриють стрічкою Єжи Гоффмана в 3D

30 Вересня 2011
9754
30 Вересня 2011
11:55

«Молодість» цього року відкриють стрічкою Єжи Гоффмана в 3D

9754
«Молодість» цього року відкриють стрічкою Єжи Гоффмана в 3D

41-й міжнародний кінофестиваль «Молодість», який пройде з 22 по 30 жовтня, відкриють стрічкою польського режисера Єжи Гоффмана - історичною драмою «Варшавська битва. 1920» в 3D. Про це повідомила прес-служба МКФ «Молодість».

 

У головних ролях фільму Гоффмана - Данєль Олбрихський, Міхал Жебровський, Ґражина Шаполовська, Боґуслав Лінда, Олександр Домоґаров.

 

Нагадаємо, традиційно конкурсна програма фестивалю включає «Студентські фільми», «Перші короткометражні стрічки» та «Перші повнометражні ігрові фільми». Програму оцінює головне міжнародне журі, міжнародне журі кінопреси FIPRESCI, екуменічне журі та міжнародне журі кіноклубів. На фестивалі також вручається приз глядацького журі. Символ кіноподії - «Скіфський олень», гран-прі фестивалю.

 

«Молодість» - єдиний міжнародний кінофестиваль в Україні, що визнаний Міжнародною асоціацією кінопродюсерів ФІАПФ (з 1995 року). В останні роки невід'ємною частиною «Молодості» стала конкурсна програма «Українська панорама»: окрема відбіркова комісія формує програму з короткометражних стрічок молодих українських кінематографістів.  Фестивальний центр - кінотеатр «Київ». Інші фестивальні локації - кінотеатри «Жовтень», «Кінопанорама», «Київська Русь», культурно-освітній центр «Майстер клас».

 

У 2011-му конкурс студентських фільмів уперше відкритий для цифрових носіїв HD-якості.

 

Традиційний логотип «Молодості» (хлопчик, кінь та місяць) стилізований цього року під матричний QR-код.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9754
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду