TNS визначатиме цифрову репутацію компаній

22 Вересня 2011
10454
22 Вересня 2011
15:01

TNS визначатиме цифрову репутацію компаній

10454
TNS визначатиме цифрову репутацію компаній

Дослідницька компанія TNS у Лондоні оголосила про запуск TRI*M Digital Reputation Manager - продукту, покликаного «зрозуміти реальні драйвери репутації при онлайн-спілкуванні і засоби керування ними». Про це повідомляється у прес-релізі українського TNS.

 

 «Залученість споживачів до соціальних медіа поставила компанії перед необхідністю змінювати методи керування своєю корпоративною репутацією, щоб максимально використати можливості, що виникають, для підвищення рівня підтримки компанії серед своїх стейкхолдерів. Ми розробили TRI*M Digital Reputation Manager, щоб допомогти компаніям пробитися через «галас» онлайн спілкування і зрозуміти, які саме теми для обговорення і які стратегії залученості користувачів дійсно допоможуть їм у досягненні цілей бізнесу», - каже Пітер Пірнер (Peter Pirner), глобальний директор зі стейкхолдер-менеджменту.

 

Інструмент включатиме такі етапи: 

 

ідентифікація - поглиблений скрінінг соціальних медіа, що дозволяє зрозуміти, що говорять про компанію онлайн, вирахувати частоту виникнення індивідуальних питань і проблем, прослідкувати, де саме ведуться обговорення, а також «виміряти» їхню тональність;

 

оцінка - застосування TRI*M Corporate Reputation до онлайн-обговорення дозволяє визначити теми - як позитивні, так і негативні, - які впливають на корпоративну репутацію компанії серед ключових аудиторій. Таким чином, виявляється необхідність у вживанні заходів, а також пріоритетні теми, які можуть захистити й укріпити корпоративну репутацію;

 

Менеджмент - сегментація Digital Lifestyle, що проводиться TNS на основі Digital Life, дослідження установок і поведінки користувачів у сфері діджітал.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10454
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду