НРКУ і НТКУ готують концерт до річниці Костянтина Огнєвого

14 Вересня 2011
9637
14 Вересня 2011
15:57

НРКУ і НТКУ готують концерт до річниці Костянтина Огнєвого

9637
НРКУ і НТКУ готують концерт до річниці Костянтина Огнєвого

НРКУ і НТКУ готують концерт до річниці Костянтина Огнєвого

 

Національна радіокомпанія та Національна телекомпанія України готують концерт «Уславлені учні - уславленому Вчителю» до 85-річчя від дня народження українського оперного та естрадного співака, народного артиста України Костянтина Огнєвого. Про це йдеться в повідомленні НРКУ.

 

Як зазначається, це друга акція спільного проекту «Мистецькі історії», який стартував у липні цього року концертом художніх колективів та солістів НРКУ до 20-річчя незалежності України.

 

Ідея проекту належить генеральному директору Національної радіокомпанії України Тарасу Аврахову і передбачає проведення ювілейних концертів, творчих зустрічей із знаковими митцями, тематичних музичних вечорів за участі оркестрів і хорів Українського радіо.

 

У концерті «Уславлені учні - уславленому Вчителю», який відбудеться 22 вересня у Великій концертній студії Будинку звукозапису НРКУ, візьмуть участь заслужені артисти України, солісти Національної Опери України Ігор Борко, Петро та Павло Приймаки, соліст Національного будинку органної та камерної музики Вадим Солодкий, академічний оркестр народної та популярної музики НРКУ під керуванням Народного артиста України Святослава Литвиненка.

 

Спогадами про Костянтина Огнєвого поділяться Тетяна Огнєва, донька співака, і Любов Бєглєцова, концертмейстер класу маестро у Національній музичній академії імені Чайковського.

 

Концерт транслюватиметься у повному обсязі у прямому ефірі каналу УР-3 («Українське радіо "Культура"»). Перший національний телеканал та 1 канал Національного радіо підготують 50-хвилинні теле- та радіоверсії.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9637
Читайте також
23.09.2011 13:46
Мар'яна Закусило
24 298
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду