Михайло Гладкий залишає «Фокус». Новий головред – Тамара Бабакова, редактор політики – Катерина Коберник

8 Вересня 2011
23054
8 Вересня 2011
11:56

Михайло Гладкий залишає «Фокус». Новий головред – Тамара Бабакова, редактор політики – Катерина Коберник

23054
Михайло Гладкий залишає «Фокус». Новий головред – Тамара Бабакова, редактор політики – Катерина Коберник

Після чотирьох років роботи Михайло Гладкий за згодою сторін залишає посаду головного редактора журналу «Фокус». Новим керівником редакції буде Тамара Бабакова, яка з весни 2011 року займалася Фокус.ua - інтернет-проектом видання. Про це повідомила прес-служба Українського медіахолдингу (УМХ).

 

До команди «Фокусу» приєднається Катерина Коберник у якості керівника відділу політики.

 

Одночасно з призначенням Тамари Бабакової головредом редакції інтернет-проекту і журналу об'єднується  в одну. УМХ вважає, що це вперше в Україні «объединяют редакции в новом конвергентном медиа-проекте»: «Впервые в Украине журналисты newsmagazine объединятся с редакторами он-лайн контента для создания медиа-продукта, который читатели смогут получать любым удобным для них способом: на бумаге, компьютере, с помощью планшета или мобильного телефона».

 

Катерина Коберник була оглядачем журналу «Кореспондент» і власкором Slon.ru в Україні.

 

Протягом двох місяців УМХ визначиться з концепцією подальшого розвитку «Фокуса» у цифровому і журнальному варіантах.

 

Як зауважили ТК у прес-службі УМХ, у разі, якщо експеримент з об'єднанням редакцій виявиться вдалим, його можуть повторити в інших редакціях холдингу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23054
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду