Нацрада: «Зеонбуд» змонтував уже 103 станції

1 Вересня 2011
13568
1 Вересня 2011
14:20

Нацрада: «Зеонбуд» змонтував уже 103 станції

13568
Нацрада: «Зеонбуд» змонтував уже 103 станції

Провайдер загальнонаціональних цифрових мультиплексів МХ-1, МХ-2, МХ-3, МХ-5 «Зеонбуд» змонтував уже 103 передавальні станції зі 167, 32 з них працюють у тестовому режимі. Про це компанія повідомила офіційним листом Національну раду з питань телебачення і радіомовлення, сказав на брифінгу голова Нацради Володимир Манжосов.

 

За даними «Зеонбуду», щоденно в тестовий режим переводиться по 10 передавальних станцій. Станом на 30 серпня 2011 року отримано 75% обладнання передавальних станцій, у тому числі 508 передавачів німецької компанії Rohde & Schwarz.

 

У «Зеонбуді» заявили, що перебіг будівництва цифрових телемереж МХ-1, МХ-2, МХ-3, МХ-5 відбувається в терміни, які компанія зазначила у своїх зобов'язаннях при отриманні ліцензії провайдера програмної послуги.

 

Як писала ТК, монтаж цифрового обладнання «Зеонбуду» на спорудах Концерну РРТ розпочався у червні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13568
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду